Onze troeven

Vers bereid, is onze specialiteit

Wij staan voor kwaliteit en bij ons is de klant nog echt koning. Wij bieden u service op maat en weten perfect in te spelen op al uw wensen.

Eerst en vooral staan we voor doorgedreven kwaliteit. Van de geleverde producten tot het moment dat u de producten thuis op tafel zet: wij eisen en garanderen kwaliteit. We staan niet enkel garant voor de kwaliteit van onze producten, ook de bijhorende winkelervaring moet 100 procent in orde zijn.

Daarom laten we ons controleren door onafhankelijke inspecteurs van de vereniging. Een goed controlerapport of het verkrijgen van een A-licentie is de kroon op ons werk.

Ons assortiment evolueert bijna elke dag. Juist doordat alles zo vers is, kunnen we gemakkelijk inspelen op uw behoeften en wensen. Geen inspiratie voor het avondeten? Kom gerust eens langs; een Lekker Idee is altijd goed meegenomen!

De tijd dat bij een Keurslager enkel vlees te verkrijgen was, ligt al lang achter ons. Ook voor salades, koude schotels en traiteurgerechten kunt u bij ons terecht.

Bij ons is de klant nog echt koning. We houden van het contact met de klanten en bedienen elke klant als onze eerste. Door de jaren heen hebben we een persoonlijke relatie opgebouwd met de vaste klanten en weten we perfect in te spelen op alle wensen. Veel klanten komen ons dan ook advies vragen over uiteenlopende zaken: van bakwijzes tot het samenstellen van menu’s voor feestjes.

Eén eigenschap vind je terug bij alle Keurslagers, en dat is passie. Pure passie voor het vak. Elke ochtend staan we met veel energie op om met plezier een nieuwe dag in te zetten.